-15%

HUUB Demo Wetsuit Alpha Heren

Artikelnummer: ALP23-DEMO
Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 159,00 € 135,00 (inclusief 21% btw)

Het HUUB Alpha wetsuit het ideale beginners wetsuit.

HUUB staat bekend om de aller beste, snelste en de meest ondersteunende wetsuits voor triathleten. Nu is er de Alpha. De ultieme instapper voor de open water zwemmer en triatleet. Een basic suit maar met verrassende prestaties ondanks de bijzonder lage aankoopprijs van slechts € 159,00!

Demo wetsuit
Een demo wetsuit is bij Triathlonwinkel een wetsuit welke gebruikt is in onze testrange voor het zwembad in de winkel. We maken ruimte voor de nieuwe wetsuit modellen in de testrange.
Er kunnen door het passen vingernagelbeschadigingen op het wetsuit aanwezig zijn.
De beschadigingen zijn allemaal volledig gerepareerd. Er zijn geen beschadigingen die de functionaliteit van het wetsuit aantasten. Geïnteresseerd in dit wetsuit? Bel +31 (0)6 24 888688 of mail met ons we helpen je graag. We helpen je graag.

Het HUUB Alpha wetsuit
Met 2 millimeter neopreen op het bovenlijf en 3 mm neopreendikte op de benen wordt er voor de meeste mannen een ideale houding geboden om zo snel mogelijk te zwemmen. 
Onder de armen een flexibel 1,5 mm neopreen voor veel vrijheid. Het wetsuit isoleert iets minder dan de duurde wetsuits in de range van 3 tot 5 mm neopreen dikte. Vanaf ongeveer 15 graden buiten water is het aangenaam zwemmen in dit wetsuit. Het HUUB Alpha wetsuit is geen soepel wetsuit en niet elke zwemmer past dit wetsuit ivm de pasvorm en snit van dit wetsuit en lichaamsbouw van de zwemmer. Interesse in dit wetsuit en wil je weten of dit voor je geschikt zou zijn? Bel of mail met ons we helpen je graag.

Hoe kies je de juiste maat wetsuit?
Lengte en gewicht zijn belangrijke factoren die o.a. de maat bepalen. Verder kijk je ook naar je lichaamsbouw en type wetsuit wat past bij je zwemstijl. Deze 4 samen bepalen de maat. Bij twijfel kies een groter maat. Je wetsuit passen in de winkel voorkomt dat je een niet lekker passend wetsuit koopt. Bij Triathlonwinkel krijg je altijd een goed advies & tips over het o.a. aantrekken en gebruik van een wetsuit. Tijdens de lockdown lukt dat nu niet maar daar hebben we een oplossing voor.

Wij geven gratis hulp & advies tijdens de lockdown 
Bel, chat of mail. Indien mogelijk plannen we een Corona proof passessie op jouw locatie! Vraag naar de mogelijkheden! Een service waarin we graag voorzien! #shoponwheels.

Belangrijkste kenmerken:

  • 2:3 drijfvermogenscombinatie - voor een betere lichaamshouding en minder weerstand.
  • Wetenschappelijk onderzochte neopreen dikte combinatie.
  • 1,5 mm onder armdikte - voor maximale flexibiliteit.
  • Glide skin neopreen - voor minder weerstand aan het oppervlak.
  • Specifieke paneelplaatsingen - voor flexibiliteit en efficiëntie.
  • Snelheidsgesneden enkels en gladde huidmanchetten - voor gemak bij het uitstappen.
  • Flatlockconstructie.
  • Neopreen materiaal is niet erg soepel.
  • Valt normaal uit.

Wetsuit testen in ons eigen zwembad in de winkel
Welkom om het wetsuit in onze winkel te testen. We hebben een zwembad voor je klaar staan met tegenstroom. Een unieke kans om je wetsuit met advies in de winkel te testen voordat je koopt. Op deze manier koop je met 100% zekerheid het beste materiaal wat bij jou past. Een wetsuittest kost € 25,- maar bij aankoop van een wetsuit vervallen deze kosten.

Afspraak maken voor een wetsuit test & advies
Heel verstandig om een wetsuit te testen voordat je koopt. Zo weet je zeker of een wetsuit past bij al je wensen. Onze adviseurs geven je o.a. tips en adviezen over de verschillende modellen wetsuits en welke wetsuit het meest geschikt is voor jou. Natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen over veilig in buitenwater zwemmen. Een wetsuit test duurt ongeveer 1 uur. Mail naar info@triathlonwinkel voor een afspraak.

Instructies aantrekken wetsuit
Lees hier het document wat je uitlegt hoe je een wetsuit moet aantrekken. In de winkel krijg je de juiste instructies maar soms wordt gekozen voor het passen in de thuissituatie. Wij gaan er van uit dat elke consument kennis neemt van deze instructies (ook op papier toegevoegd aan verzonden wetsuits via de webshop).
Eventuele ontstane schade bij het passen dien je te melden en het schadebedrag wordt verrekend met je aankoopbedrag bij eventuele retournering. 

Maattabel:
Onze eerste advies is als je overweegt een wetsuit te kopen, laat je dan goed adviseren. Koop nooit online zonder de juiste informatie en een goede passessie. In deze periode is het lastig de winkel te bezoeken maar we helpen je graag. Onze adviseurs helpen je graag in de (winkel) of via telefoon, chat of mail. 

Specificatie Omschrijving
Merk HUUB
Type Demo Wetsuit / Gebruikt
Model Alpha
Kleur Zwart
Geslacht Heren
Flexibiliteit wetsuit 1 / 5 sterren
Type mouw Lange mouw
Positie rits Achterzijde / heeft géén uniek breakaway ritssluiting
Geschikt voor Triathlon en buitenwater zwemmen
© 2012 - 2021 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel