Pre order

HUUB Wetsuit Aegis X 3:5 Heren

Artikelnummer: AEGX35
Vorige Artikel 6 van 11 Volgende
€ 395,00 (inclusief 21% btw)

HUUB Wetsuit Aegis X heren, nieuw Aegis model voor 2021.


​Pre order nu: Het wetsuit is beschikbaar vanaf eind februari / begin maart 2021.

Dit HUUB wetsuit uit de Aegis lijn heeft een ware facelift ondergaan voor wat gezien moet worden als het allerbeste wetsuit in de Aegis lijn. De vierde versie van dit wetsuit heeft het exclusieve HUUB 3:5 drijfvermogen en verbeterde materialen en een ongeëvenaarde prijs/prestatie verhouding. Met de Aegis X profiteer je ook van Rotational Freedom™ voor het gemak van de zwemslag. Met de Breakaway Zipper™ heb je een snelle overgang naar het fietsonderdeel. Het ontwerp heeft nieuwe belijning en kleuren voor 2021.

Hoe kies je de juiste maat wetsuit?
Lengte en gewicht zijn belangrijke factoren die o.a. de maat bepalen. Verder kijk je ook naar je lichaamsbouw en type wetsuit wat past bij je zwemstijl. Deze 4 samen bepalen de maat. Bij twijfel kies een groter maat.  Je wetsuit passen in de winkel voorkomt dat je een niet lekker passend wetsuit koopt. Bij Triathlonwinkel krijg je altijd een goed advies & tips over het o.a. aantrekken en gebruik van een wetsuit. Tijdens de lockdown lukt dat nu niet maar daar hebben we een oplossing voor.

Afspraak maken voor een wetsuittest in de winkel; maak hier de afspraak.
Voor een wetsuittest werken wij werken met tijdvakken van 1 uur. Zo kunnen we gedurende de dag een goede planning maken zodat er voldoende tijd en spreiding van het aantal personen in de winkel is gewaarborgd. Uiteraard gelden de regels van het RIVM tijdens tijdens de afspraak. Mocht je klachten hebben ookal zijn deze mild of ben je niet fit op de dag van de afspraak, kom dan niet naar de afspraak. Bel ons even dan plannen we een andere dag.

Wij geven advies tijdens de lockdown 
Bel, chat of mail. Indien mogelijk plannen we een Corona proof passessie op jouw locatie! Vraag naar de mogelijkheden! Een service waarin we graag voorzien! #shoponwheels.

Belangrijkste kenmerken:

  • HUUB exclusieve X-0 Skeleton™ voor superieure lichaamsuitlijning en slagefficiëntie.
  • Superieure paneelpatronen voor Rotational Freedom™ waardoor het wetsuit geen belemmering geeft om een goede zwemslag te kunnen maken.
  • Geselecteerde neopreen panelen en lijnen om de materiaalmodulus te optimaliseren.
  • Breakaway Zipper™ levert de snelste wissel die je gehad hebt
  • Exclusief HUUB 3:5 drijfvermogen.
  • Geschikt voor de beginnende zwemmer en triathleet voor zwemmen in open water
  • Verbeterde materialen voor 2021.
  • Testen in ons zwembad is bij elke aankoop van een wetsuit een mooie optie!

HUUB break-away ritssluiting
Natuurlijk is ook de HUUB break-away ritssluiting weer aanwezig om je zeer gemakkelijk in en uit je wetsuit te krijgen. 
Supersnel in de wisselzone. Het gaat heel gemakkelijk uit en heeft natuurlijk ook weer het gepatenteerde break-away ritsluitsysteem. Bekijk hieronder het filmpje.

Instructies aantrekken wetsuit
Lees hier het document wat je uitlegt hoe je een wetsuit moet aantrekken. In de winkel krijg je de juiste instructies maar soms wordt gekozen voor het passen in de thuissituatie. Wij gaan er van uit dat elke consument kennis neemt van deze instructies (ook op papier toegevoegd aan verzonden wetsuits via de webshop).
Eventuele ontstane schade bij het passen dien je te melden en het schadebedrag wordt verrekend met je aankoopbedrag bij eventuele retournering. 

​Pre order nu: Het wetsuit is beschikbaar vanaf eind februari / begin maart 2021.

Maattabel:
Deze maattabel kun je gebruiken als indicatie.  Bij twijfel kies 1 maat groter. Onze eerste advies is als je overweegt een wetsuit te kopen, laat je dan goed adviseren. Koop nooit online zonder de juiste informatie en een goede passessie. In deze periode is het lastig de winkel te bezoeken maar we helpen je graag. Bel, chat of mail. Indien mogelijk plannen we een Corona proof passessie op jouw locatie! Vraag naar de mogelijkheden! Een service waarin we graag voorzien! #shoponwheels.

Specificatie Omschrijving
Merk HUUB
Type Wetsuit
Model Aegis X
Drijfvermogen 3:5
Kleur Zwart / Oranje
Geslacht Heren
Type mouw Lange mouw
Positie rits Achterzijde / Unieke breakaway ritssluiting
Geschikt voor Triathlon en buitenwater zwemmen
Beschikbaarheid Eind februari / pre order
© 2012 - 2021 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel