Wetsuittest, zwemanalyse of training boeken

Vorige Artikel 10 van 10
GRATIS

Wetsuit testen in ons eigen zwembad in de winkel
De meeste georganiseerde wetsuit testdagen zijn massale bijeenkomsten, geen oog voor het individu. Bij ons beginnen we de test met een kop thee of koffie en bepalen in een sessie van ongeveer 1 uur welk wetsuit bij jou past. Je gaat gegarandeerd met een fijn product naar huis. Bovendien leveren we de service en de garanties die bij een winkel horen. In onze winkel test je een wetsuit van jouw keuze in ons nieuwe tegenstroom zwembad. Het bad zit boordevol camera's en wanneer je dat wenst bekijken we ook samen nog even kort je zwemtechniek. 

Afspraak maken wetsuittest; maak hier de afspraak.
Voor een wetsuittest werken wij werken met tijdvakken van 1 uur. Zo kunnen we gedurende de dag een goede planning maken zodat er voldoende tijd en spreiding van het aantal personen in de winkel is gewaarborgd. Uiteraard gelden de regels van het RIVM tijdens tijdens de afspraak. Mocht je klachten hebben ookal zijn deze mild of ben je niet fit op de dag van de afspraak, kom dan niet naar de afspraak. Bel ons even dan plannen we een andere dag.

Afspraak maken voor een zwemanalyse & training: maak hier de afspraak.
In een 1 op 1 situatie (Covid-19 proof) in ons eigen zwembad kunnen wij jou helpen.
Met heel veel bagage en ervaring uit de zwem- en triathlonwereld  kunnen wij jou tot op elk niveau begeleiden. Van schoolslag naar de eerste slagen borstcrawl , verbetering van je borstcrawl en zelfs als je op internationaal niveau steeds het eerste groepje mist willen wij proberen om jou de laatste zet te geven zodat dit wel gaat lukken. Elk niveau is bij ons welkom.

Onze beschikbare tijdvakken
We werken met tijdvakken van 1 uur. Bovenin selecteer je 2 opties voor een tijdvak waar je beschikbaar bent om langs te komen. Zo kunnen wij alle aanvragen goed plannen en voldoende tijd voor jou reserveren voor de afspraak die je wilt maken. Je ontvangt van ons altijd een mailtje waarin we de je afspraak aan je definitief bevestigen.

Kosten wetsuit testen
De kosten voor de wetsuittest zijn zonder aankoop € 25,00. Wanneer je tot aanschaf overgaat betaal je uiteraard geen testkosten.

Maximaal aantal personen voor een afspraak
In verband met de maatregelen is het maximum aantal personen per afspraak 2 personen. Er is (helaas) geen mogelijkheid om partners,trainers,vrienden, kinderen of huisdieren mee te nemen naar de afspraak. We vragen hiervoor begrip. 

Aanschaffen wetsuit
Ons advies; een wetsuit koop je nooit online. Doe het niet! Een wetsuit is iets heel persoonlijks. Drijfvermogen, flexibiliteit, kwaliteit , pasvorm dat moet je voelen en ervaren. Maattabellen zijn een richtlijn, jouw lichaam is uniek. Pas altijd je wetsuit voor je deze koopt en zwem er liefst ook even mee.

Kan ik mijn afspraak afzeggen of verplaatsen?
Dat kan altijd. Het is fijn als je ons dit zo snel mogelijk laat weten. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31(0)6 24 888 688 of per mail; info@triathlonwinkel.nl

Wat neemt je mee naar de wetsuittest of zwemanalyse & training
1. Je zwembroek / badpak zodat je deze kunt dragen onder het wetsuit.  
2. Een handdoek om je na de wetsuit test mee af te drogen.
3. Je zwembril en badmuts.
 

© 2012 - 2021 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel