NIEUW

HUUB Wetsuit ALTA 2:4 Heren

Artikelnummer: ALT24
Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 249,00 (inclusief btw)

HUUB Wetsuit Alta, nieuw instapmodel!

Een instap wetsuit gericht op recreatieve open water zwemmers en die nieuw zijn in de sport, met een grote flexibiliteit van het bovenlichaam en extra drijfvermogen in de benen.

Het HUUB wetsuit biedt innovatie en kwaliteit in een aantrekkelijk geprijsd pak. Arms Neutral™ biedt een vrij gevoel van rotatie met een exclusief drijfvermogen profiel om aan de behoeften van nieuwe open water zwemmers te voldoen, terwijl het zich ook richt op 95% van de triatlon markt, die geen zwem achtergrond hebben.


Eigenschappen:

  • Scherpe prijs kwaliteit verhouding!
  • Arms Neutral™ exclusieve en gepatenteerde technologie die een totaal ongeëvenaarde rotatievrijheid™ biedt.
  • Superieure kwaliteit neopreen.
  • Standaard rits met ontgrendeling achteraan, geen brakaway zipper.
  • Bovenlichaam vrijheid & onderlichaam lift.
  • Exclusief 2:4 drijfvermogen profiel.


Hoe kies je de juiste maat wetsuit?
Lengte en gewicht zijn belangrijke factoren die o.a. de maat bepalen. Verder kijk je ook naar je lichaamsbouw en type wetsuit wat past bij je zwemstijl. Deze 4 samen bepalen de maat. Bij twijfel kies een groter maat.  Je wetsuit passen in de winkel en testen in ons tegenstroom zwembad voorkomt dat je een niet lekker passend wetsuit koopt. Bij Triathlonwinkel krijg je altijd een goed advies & tips over het o.a. aantrekken en gebruik van een wetsuit. Het teten in het zwembad is van absolute meerwaarde!

Afspraak maken voor een wetsuittest in de winkel; maak hier de afspraak.
Voor een wetsuittest werken wij werken met tijdvakken van 1 uur. Uiteraard gelden de regels van het RIVM tijdens tijdens de afspraak.  Bel ons even dan plannen we een andere dag.

Wetsuit testen in ons eigen zwembad in de winkel
Welkom om het wetsuit in onze winkel te testen. We hebben een zwembad voor je klaar staan met tegenstroom. Een unieke kans om je wetsuit met advies in de winkel te testen voordat je koopt. Op deze manier koop je met 100% zekerheid het beste materiaal wat bij jou past. Een wetsuittest kost € 25,- maar bij aankoop van een wetsuit vervallen deze kosten.

Instructies aantrekken wetsuit
Lees hier het document wat je uitlegt hoe je een wetsuit moet aantrekken. In de winkel krijg je de juiste instructies maar soms wordt gekozen voor het passen in de thuissituatie. Wij gaan er van uit dat elke consument kennis neemt van deze instructies (ook op papier toegevoegd aan verzonden wetsuits via de webshop).
Eventuele ontstane schade bij het passen dien je te melden en het schadebedrag wordt verrekend met je aankoopbedrag bij eventuele retournering. 

Maattabel:
Deze maattabel kun je gebruiken als indicatie.  Bij twijfel kies 1 maat groter. Onze eerste advies is als je overweegt een wetsuit te kopen, laat je dan goed adviseren. Koop nooit online zonder de juiste informatie en een goede passessie. Vraag naar de mogelijkheden! Een service waarin we graag voorzien!

© 2012 - 2021 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel