Op deze pagina vind je informatie over betalen zodat je na het lezen van de informatie de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past. Al de op deze website getoonde prijzen zijn inclusief 21% BTW. 


Betalen met iDEAL
iDEAL is een betaalmethode waarmee je aankopen snel en veilig kunt afrekenen in je vertrouwde internetbankier omgeving van je eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. 

Betalen met Bancontact Mister Card
Onze Belgische klanten kunnen bij ons gemakkelijk, snel en veilgi betalen met een Bancontact Mister Card. 

Contant of via PIN bij afhalen in onze winkel 
Wanneer je bij je bestelling kiest voor 'afhalen', kan je contant of via PIN (gratis) bij onze winkel afrekenen. Wanneer je bestelling klaar ligt in de winkel ontvang je een mail hierover. 
 

Wat is een SSL-verbinding:
Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Triathlonwinkel.nl maakt gebruik van de SSL-verbinding van Mijnwebwinkel, de host van Triathlonwinkel.nl

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel