Levertijden
We streven erna om iedere zending na de ontvangst van de betaling binnen 1 a 4 werkdagen te versturen. Producten die niet op voorraad zijn worden besteld bij de diverse leveranciers. Hierdoor wordt de levertijd langer. Voor vragen omtrent leveringen kun je ons bellen op telefoonnummer: + 31 (0) 6 24 888 688 of mailen naar info@triathlonwinkel.nl.

Levering bij meerdere producten 
Wanneer je meerdere producten in één keer bestelt doen wij ons best om, indien mogelijk, alles in één keer bij je te laten bezorgen. De levertijd van je hele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het product met de langste levertijd. Indien gewenst kan je om een deellevering verzoeken, neem dan contact op met ons.

Volgen van je bestelling 
Veel van onze bestellingen worden binnen Nederland en België bezorgd door PostNL. Als een zending vanwege het formaat niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt het als pakketpost verzonden. Wanneer je bestelling wordt verzonden ontvang je per mail een berichtje met de track&trace code van je pakket. Je bestelling kun je dan eenvoudig volgen. Klik hier voor het volgen van je bestelling .

​Bezorging door PostNL.
De bezorgers van PostNL volgen de algemene RIVM-richtlijnen. PostNL neemt maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en het contact tussen bezorger en ontvanger te minimaliseren. PostNL licht medewerkers in en zorgt dat zij weten wat ze moeten doen om gezond en veilig te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Bezorging van pakketten 
Het aantal te bezorgen pakketten is enorm gestegen. Online bestellen is in deze periode tenslotte een makkelijke en veilige manier om levensmiddelen en andere producten in huis te halen. Door de drukte die ontstaan is door het grote aantal bestellingen en de overheidsmaatregelen is het mogelijk dat de levering van jouw zendingen vertraging oploopt.  We vragen in deze bijzondere periode hiervoor jouw begrip en geduld, wanneer het anders loopt dan je gewend bent. Samen met PostNL zetten we alles op alles om de vertragingen te beperken. 

Product tijdelijk uitverkocht of niet leverbaar
Het kan gebeuren dat een kleur, maat of model van een product tijdelijk niet leverbaar is bij de leverancier, waardoor de levertijd wat vertraagt. Ook kan het voorkomen dat het product volledig is uitverkocht. Per e-mail word je hiervan op de hoogte gebracht. Je kan er dan geheel vrijblijvend voor kiezen om je bestelling te annuleren, te wachten of een alternatief artikel te nemen.

Uiteraard komt voor een geannuleerd product de betalingsverplichting te vervallen. Als je al betaald hebt, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op je rekening.

Verzendbijdrage
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Gratis levering binnen Nederland vanaf € 75,00
Je bestelling bij Triathlonwinkel.nl heb je snel in huis en al vanaf € 75,00 is dat helemaal gratis. Is je bestelling onder de € 75,00 dan rekenen wij
€ 5,95 verzendkosten binnen Nederland.

Gratis levering naar België vanaf € 150,00
Vanaf € 150,00 heb je als Belgische klant je bestelling van Zwemspullen.nl gratis in huis. Is je bestelling onder de € 150,00 dan rekenen wij € 9,50 verzendkosten naar België.
 

© 2012 - 2020 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel