Herroepingsrecht

Wil je jouw aankoop wilt ontbinden na ontvangst van de goederen dan mag je altijd gebruik maken van je herroepingsrecht. Conform de wet Koop op afstand heb je na ontvangst van de goederen 14 dagen de tijd om je koop te ontbinden, zonder opgaaf van reden.

- Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.  
- Meld je retour binnen 14 dagen schriftelijk aan op info@triathlonwinkel.nl
- Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
- Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.  
- Als je je bestelling in zijn geheel retour stuurt krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  
- De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
- De waardevermindering van kleren die meer zijn gebruikt dan nodig om de aard, kenmerken en werking te beoordelen kan worden
  doorberekend aan de consument.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. 

Wettelijke garantie 
Bij aankoop van artikelen bij Triathlonwinkel is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Er is geen wettelijke termijn aan deze garantie verbonden omdat het per artikel verschillend is wat de consument mag verwachten.


Meer informatie over retourneren van producten lees je hier

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel