Een nieuw zwembad in de Triathlonwinkel! 

In onze winkel test je een wetsuit van jouw keuze in ons nieuwe tegenstroom zwembad. Het bad zit boordevol camera's en wanneer je dat wenst bekijken we ook samen nog even kort je zwemtechniek. 

Aanschaffen wetsuit
Ons advies; een wetsuit koop je nooit online. Doe het niet! Een wetsuit is iets heel persoonlijks. Drijfvermogen, flexibiliteit, kwaliteit , pasvorm  dat moet je voelen en ervaren. Maattabellen zijn een richtlijn, jouw lichaam is uniek. Pas altijd je wetsuit voor je deze koopt en zwem er liefst ook even mee.

Wetsuit testen
De meeste georganiseerde wetsuit testdagen zijn massale bijeenkomsten, geen oog voor het individu. Bij ons beginnen we de test met een kop thee of koffie en bepalen in een sessie van ongeveer 1 uur welk wetsuit bij jou past. Je gaat gegarandeerd met een fijn product naar huis. Bovendien leveren we de service en de garanties die bij een winkel horen. 

Kosten wetsuit testen
De kosten voor de wetsuittest zijn zonder aankoop € 25,00. Wanneer je tot aanschaf overgaat betaal je uiteraard geen testkosten.

Wij hebben het hele jaar door wetsuits op voorraad. We testen ook het hele jaar. Het is maar zelden dat je niet meteen een wetsuit mee kunt nemen wat je net getest hebt.

Maak even een afspraak via info@triathlonwinkel.nl (het is momenteel druk)
Bellen kan natuurlijk ook +31-624888688

Tot snel! 

Team Triathlonwinkel.nl

© 2012 - 2020 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel