YES! Vanaf 3 maart 2021 zijn wij geopend op afspraak.

Sinds 15 december 2020 gesloten en nu eindelijk een heel klein beetje open. Vanaf 3 maart 2021 kunnen wij je op afspraak ook uitstekend helpen met tips en persoonlijke aandacht aan een sportieve, goedpassende sportoutft. Je kunt via de webshop, via de mail of telefoon eenvoudig een afspraak maken voor een wetsuittest, zwemanalyse & training of zelfs voor een shopafspraak voor het passen van je favoriete hardloopschoenen, zwembril, trisuit of badkleding. Natuurlijk liggen er ook veel accessoires op je te wachten.  Wij zijn er klaar voor! Jij maakt toch zeker de afspraak!

Verder blijven wij bereikbaar via de chat en WatsApp. 

Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de winkel?
Jazeker. Als je een bestelling op wilt komen halen, vragen we je om hiervoor een afspraak te maken per telefoon of email. Dit om drukte bij de deur te voorkomen en te voorkomen dat je voor een dichte deur staat, werken we op afspraak. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons een e-mail wanneer je bestelling voor je klaarligt. Bij de ingang van onze winkel kun je de bestelling ophalen; Bitswijk 34, 5401 JB in Uden, Tel: 06 24 888 688.

Hieronder vind je alle voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen.

Winkel
- Bij binnenkomst wordt je verwelkomd en gewezen op de maatregelen. Waaronder de mogelijkheid tot het desinfecteren van de
   handen.
- We vragen je om alleen te komen naar de afspraak en je te houden aan onze regels en de huidige maatregelen van het RIVM. 
- Doormiddel van stickers en tape geven we in de winkel aan hoe je gepaste afstand kunt houden. 
- Op meerdere plekken in de winkel heb je de mogelijkheid om je handen te desinfecteren. 
- Deurklinken en contactoppervlakken worden regelmatig schoongemaakt.
- De toiletten zijn gesloten.
- Wij vragen je bij klachten thuis te blijven.

Medewerkers
- Onze medewerkers houden een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter aan.
- Dragen een mondmasker. 
- Aanmeten/advies van een wetsuit doen we op een gepaste manier in overleg.

 Kassa
- De kassaplek is afgeschermd met plexiglas.
- We vragen je voor de kassa een gepaste afstand van minimaal 1,5 meter aan te houden. 
- We verzoeken je vriendelijk voor en na de pintransactie je handen te desinfecteren. 
- Pinautomaten worden regelmatig schoongemaakt. 

 Koffie en thee 
- Er is gratis koffie en thee. Deze kun je in onze koffiebar zelf uit het automaat halen.


VEEL GESTELDE VRAGEN

1. Wat zijn jullie huisregels?

Uiteraard gelden bij het bezoek aan de winkel de regels van het RIVM tijdens de afspraak.
- we werken uitsluiten op afspraak. Afspraak maken kan eenvoudig via de website, mail of telefoon.
- 1,5 meter afstand houden en een mondkapje dragen is verplicht.
- bij binnenkomst staat er desinfectiegel om de handen te desinfecteren.
- betalingen verlopen zoveel mogelijk contactloos.
- maximaal aantal klanten: 2. Kinderen tot 12 jaar worden niet geteld als klant. 

2. Op welke momenten kan ik terecht in de winkel?
Onze winkel is alleen op afspraak geopend. Maak hier een afspraak of mail/bel ons op nummer: 06 24 888 688. De parkeerplaatsen zijn goed bereikbaar. 

3. Met hoeveel personen mag ik naar de winkel komen? 
Het advies is om alleen naar de winkel te komen. 

4. Is het in deze periode noodzakelijk om een afspraak te maken als ik advies wil voor een wetsuit?  
Jazeker. Wij werken uitsluitend op afspraak. Wij nemen graag de tijd voor je om je van een goed advies te voorzien. Een advies duurt ca. 1 uur. Door een afspraak te plannen kunnen we het aantal klanten in de winkel, eventuele drukte en doorstroom in onze winkel beter controleren. Tevens is het mogelijk om voordat je een wetsuit koopt deze te testen in ons eigen zwembad in de winkel. Vraag bij onze medewerkers naar de mogelijkheden als je een afspraak wilt plannen.

5. Gaat mijn wetsuittest afspraak gewoon door?  
Als je afspraak door ons per mail is bevestigd gaat deze door. Je kunt je buiten via de bel melden bij de ingang van de winkel. Het kan even duren voordat we open doen omdat we wellicht bezig zijn met een andere klant. Uiteraard zal er tijdens de afspraak rekening worden gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Mocht je klachten hebben of niet fit zijn op de dag van de afspraak, kom dan niet naar de winkel. Bel ons even dan plannen we een andere dag.

6. Is er een maximaal aantal personen bepaald voor een wetsuittest op afspraak? 
Ja, deze is vastgesteld op maximaal 2 personen per wetsuittest. Mocht je met meerdere personen afreizen naar Uden, die je tijdens de reis naar Uden vergezellen, dan vragen wij of deze persoon om buiten de winkel te wachten. Zo kunnen we klanten die een afspraak hebben gemaakt voor een wetsuittest, zwemanalyse of advies ook blijven helpen. Uiteraard is er altijd een kopje koffie of thee beschikbaar. Als je moet wachten hoef je je niet te vervelen! Er zijn tal van mogelijkheden als je sportief en nieuwsgierig bent ingesteld.

Je kunt heerlijk wandelen, hardlopen, fietsen of mountainbiken in natuurgebied de Maashorst.
De Maashorst is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant, omgeven door de gemeenten Bernheze, Uden, Landerd en Oss. Een verrassend natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen, weiden en kronkelbeekjes. Trek er voor of na je afspraak lekker op uit in de Maashorst. Wandelen of fietsen in het natuurgebied de Maashorst is een echt aanrader voor jong en oud. Er zijn verschillende wandel en fietsroutes beschikbaar. Klik hier voor mogelijkheden, je zult je niet vervelen!

7. Kan ik voor hardloopschoenen, badkleding, trainingsmaterialen en accessoires ook een afspraak maken?
Jazeker. Je bent welkom voor een winkelbezoek om je favoriete hardloopschoenen, badkleding trainingsmaterialen en accessoires aan te schaffen. Wij geven je graag advies. Je maakt eenvoudig online een afspraak bij ons. Je kunt ook per mail of telefoon contact op nemen voor de uitgebreide mogelijkheden. 

8. Kan ik mijn afspraak afzeggen of verplaatsen?
Dat kan altijd. Laat het ons op tijd weten dan bespreken we de mogelijkheden. Tel: +31(0)6 24 888 688 of per  mail; info@triathlonwinkel.nl

9. Kan ik ook zonder afspraak een bezoek aan de winkel brengen?
Helaas kan dat niet. We werken uitsluitend op afspraak volgens de maatregelen van de overheid. Voor het aanschaffen van badkleding, trainingsmaterialen en accessoires kun je ook op afspraak langskomen. Hier kun je een afspraak maken om je favoriete items te passen of en wetsuittest te plannen. 

10. Kan ik alleen per pin betalen? 
Dit is gewenst maar niet noodzakelijk.

11. Wat moet ik doen als blijkt dat ik een positieve coronatest heb na bezoek in de winkel?
Bel ons of stuur ons een mailtje zodat we direct maatregelen kunnen nemen om verdere verspreiding te voorkomen. Wij wensen je in ieder geval heel veel beterschap een goed herstel toe.

12. Word ik op de hoogte gebracht als blijkt dat een andere klant of medewerker positief getest heeft op het cornavirus?
In overleg met de GGD zullen wij de stappen ondernemen die nodig zijn voor een goed bron-en contact onderzoek.

 

Triathlonwinkel
Bitswijk 34
5401 JB Uden
☎: +31 (0)6 24 888 688
✉: info@triathlonwinkel.nl
KvK nummer: 80487831
BTW nummer: NL861689197B01


 

 

© 2012 - 2021 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel