PSV Zwemmen gaat samenwerken met TEAMFINIS en triathlonwinkel.nl

FINIS is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de zwemindustrie en levert de beste trainingsapparatuur ter wereld. Ze hebben onlangs die kwaliteit en innovatie ook toegepast in de zwem- en badkleding.

Finis,  PSV Zwemmen en Triathlonwinkel werken nauw samen om de leden van PSV Zwemmen te ondersteunen bij het leveren van hun prestaties. 

Nieuwe Clubkleding voor de leden van PSV zwemmen
Om op te vallen en uniek te blijven in het zwembad, is er een nieuwe look gecreëerd samen met onze eigen merkmanager, enthousiaste PSV-zwemmers en de ontwerpers bij FINIS. Triathlonwinkel.nl uit Uden is een van de partners van PSV zwemmen.

Triathlonwinkel.nl
Triathlonwinkel.nl heeft een unieke zwem- en triathlonwinkel in Uden, welke geheel ingericht is op zwemmen, triathlon en hardlopen. Bij triathlonwinkel pas je met een goed advies eenvoudig je FINIS&PSV club outfit zoals zwemkleding en kleding. Ook is er een zeer ruim assortiment van diverse trainingsmaterialen zoals; paddles, zwemplankjes, badmutsen en zwembrilletjes van diverse merken zoals FINIS, ARENA, HUUB en FUNKITA aanwezig in de winkel. Met meer dan 25 jaar ervaring in de zwemsport is Triathlonwinkel een professionele, betrouwbare en ervaren partner. 

Uniek in Nederland, een zwembad in de winkel
In de winkel in Uden staat een tegenstroomzwembad van het merk Swimm. De  meest professionele variant, Olympic, met een uniek stromingssysteem. Zo natuurlijk mogelijk gelijkend op buitenwaterzwemmen. Snelheden tussen 3 min en 55 sec per 100m in te stellen.

Bovendien zit het zwembad bomvol camera's die op allerlei posities zijn in te zetten. Maarliefst 4 camera's monitoren jouw techniek, boven en onder water.  Beelden worden automatisch opgenomen bij beweging van een zwemmer. Op de bodem 2 spiegels,  een bodem en een front view exemplaar. Directe visuele feedback van jouw bewegingen!

In dit zwembad geven wij veel trainingen 1 op 1 aan de beginnende en/of zeer ervaren zwemmer en triathleet. 1 uur zwemmen, videobeelden bekijken en bespreken, oefenen, ervaren en voelen, feedback krijgen over wat jij ervaart en wat wij zien. Super interessant en uniek in NL. Meer informatie? Mail of bel met ons op nummer 06 24 888 688.

Triathlonwinkel een winkel met beleving!


Advies
Wil je passen en een goed advies over de zwemkleding, kleding of trainingsmaterialen van Finis of wil je een ruim assortiment van andere merken tot je beschikking? Kom dan zeker langs in de winkel in Uden. Van ons krijg je vooral een eerlijk en goed advies voor je zwemkleding en trainingsmaterialen. 

© 2012 - 2021 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel