Triathlonwinkel, een triathlon- en zwemspeciaalzaak in Uden. De winkel, centraal gelegen in de driehoek Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, is gespecialiseerd in Triathlon en zwemmen en verkoopt alleen maar artikelen die hieraan gerelateerd zijn.

Vanaf de snelweg  A50 afslag Zeeland/Uden centrum vanuit Eindhoven, Den Bosch, Oss en Nijmegen sta je binnen 3 minuten in de winkel. De winkel is 5 dagen per week geopend en wij hebben ruim 400m2 gevuld met triathlonkleding, zwemkleding en materialen.

En wat helemaal uniek is: in de winkel staat een 'tegenstroom zwembad', waarin wetsuits getest kunnen worden! Het zwembad zit vol met camera's die je zwemtechniek vastleggen. Er is altijd wel wat tijd om je even te voorzien van een handige techniektip.

Triathlonwinkel.nl is een online en offline winkel opgericht door mensen met een hart voor  de zwem- en triathlonsport. Ons doel is om klantvriendelijkheid, advies en service naar een ander niveau te tillen. 

Veel materiaal testen we zelf. Ook vragen wij triatleten en zwemmers om hun mening. Samen met hen bepalen welke producten het beste in het assortiment opgenomen kunnen worden. Daardoor hebben we niet het breedste assortiment, maar leggen we de focus op die producten die het beste zijn of het meeste waar voor hun geld bieden.

Eigenaar Onko Drent heeft een zwemachtergrond. Ex wedstrijdzwemmer van Nationaal niveau, jarenlange expertise als hoofdtrainer van een hoofdklasse zwemvereniging, bondstrainer zwemmen van de triatlonbond geweest en sinds 1996 bezig met zijn bedrijf.
Alle medewerkers in de winkel hebben een relatie met zwemmen en/of triathlon. Ex topcoaches of atleten.

Advies 
Zoals gezegd staan persoonlijke aandacht en een goed, eerlijk advies centraal bij ons. Wil je bijvoorbeeld een wetsuit of trisuit aanschaffen dan kun je dit passen in onze winkel in Uden. Mail ons gerust als je vragen hebt, we helpen je graag verder! Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze productspecialisten. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer:  +31(0)624 888 688.


Wij zijn onder andere officiële dealer en/of verkoper van de volgende merken:

HUUB, Arena, Hoka One One, Z3ROD, Zone3, 2XU, FUSION, Aquasphere, Zoggs, Funky Trunks, Funkita, TYR, CatoModus, Compressport, Injinji, SEAC, Swimm, Truekinetix, Wattbike, Bye, Powerbar, Born
 

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel