Wil jij eindelijk eens de juiste aanwijzingen ontvangen om een betere zwemmer te worden? Niet te ingewikkeld maar op je eigen niveau? In een 1 op 1 situatie (Covid-19 proof) in ons eigen zwembad kunnen wij jou helpen.

Met heel veel bagage en ervaring als coach en atleet uit de zwem- en triathlonwereld  kunnen wij jou tot op elk niveau begeleiden. Van schoolslag naar de eerste slagen borstcrawl , verbetering van je borstcrawl en zelfs als je op internationaal niveau steeds het eerste groepje mist willen wij proberen om jou de laatste zet te geven zodat dit wel gaat lukken. Elk niveau is bij ons welkom.

Wij beschikken over een tegenstroomzwembad van het merk Swimm. De  meest professionele variant, Olympic, met een uniek stromingssysteem. De inlaat van het water aan zijde A, uitstroom aan het wateroppervlak aan zijde B.  Zo creëer je een mooie gelijkmatige stroom. Geen onderwater afzuiging zoals bij de meeste tegenstroomzwembaden wat je houding in het water behoorlijk beïnvloed. Zo natuurlijk mogelijk gelijkend op buitenwaterzwemmen. Snelheden tussen 10 min en 52 sec per 100m in te stellen.

Bovendien zit het zwembad bomvol camera's die op allerlei posities zijn in te zetten. Maarliefst 4 camera's monitoren jouw techniek, boven en onder water.  Dus geen Gopro's meer die je zelf ook kunt inzetten. Beelden worden automatisch opgenomen bij beweging van een zwemmer. Op de bodem 2 spiegels,  een bodem en een front view exemplaar. Directe visuele feedback van jouw bewegingen!

Onze menukaart voor analyse & training:

1 uur 1 op 1 training. € 99,00
De videobeelden worden in de training gebruikt om aanwijzingen en verbeteringen  te realiseren. In 1-2 uur tijd krijgen we vaak meer gedaan dan 3-4 zwemtrainingen in een groep.  + eenmalig 10% korting op je aankoopbon in de Triathlonwinkel.

Strippenkaarten zwemsessies:

4 x 60 min (75 euro p/uur)
Zwemmen met personal trainer (60 minuten zwemmen!) gericht op techniek, te gebruiken binnen 6 maanden. € 300,00 + eenmalig 15% korting op je gehele aankoopbon in de Triathlonwinkel.

12 x 60 min (62,50 p/uur)
Zwemmen met personal trainer (60 minuten zwemmen!) gericht op techniek, te gebruiken binnen 12 maanden. € 750,00 + standaard 15% korting  op al je aankopen in de Triathlonwinkel gedurende je abonnement. 

Zwemverenigingen / triathlonclubs / trainers:
Moet je halsbrekende toeren uithalen en vele zwemtrainingen inplannen om met onderwateropnamen  bezig te zijn? Boek dan een uurtje ons tegenstroombad. (€ 99,00)
Wanneer je een paar slagen op video hebt staan heb je genoeg materiaal om uren analyses op los te laten. Alle zwemslagen zijn mogelijk in het zwembad. Liefst geen vlinderslag ivm teveel wateroverlast rondom het zwembad. Een paar minuten (1 minuut gewenning zwembad en 1 minuut opname, 1 minuut wisseltijd) per zwemmer is al voldoende.
Voorbeeld, e​en groepje van 15 zwemmers van een zwemvereniging komt langs, ieder betaald € 6,50 (totaal 99 euro) en heeft voor dat geld zijn eigen onderwateropname! De trainer krijgt de onderwateropname digitaal toegestuurd en kan uren aan de slag met zijn analyses.
Wanneer je langskomt voor deze opnames  met je team kun je bovendien shoppen in de winkel met 10% korting op je gehele aankoopbon.
Ook (top)coaches die graag met hun pupil een uurtje zelf willen trainen en zelf willen analyseren zijn welkom. De onderwaterbeelden zijn altijd mee te nemen. De camera's filmen continue, je hebt dus veel analyse materiaal.

Wensen?
Heb je wensen die niet in een van bovenstaande mogelijkheden benoemt is bel of mail ons dan. Heel veel is mogelijk.
E-mail info@triathlonwinkel.nl of +31(0)6 24 888 688

Cadeaubon
Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een van bovenstaande opties! Mail of bel ons en we maken dat in orde. Jij hebt dan een erg orgineel en nuttig cadeau te pakken!

Boekingsagenda:
Wil je boeken bel ons dan even +31 (0)6 24 888 688 of mail naar info@triathlonwinkel.nl. Je kan hier online een afspraak maken om een zwemanalyse of zwemtraining aan te vragen. Na onvangst van je aanvraag nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden. Mocht je verhinderd zijn laat ons dit dan tijdig weten. Afspraken die binnen 24 uur geannuleerd worden of je bent niet aanwezig op de afspraak worden in rekening gebracht en kunnen niet gecrediteerd worden. 


Tot snel in de Triathlonwinkel!

 

 

 

 

 

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel