Sorteer op
  • Wetsuittest, zwemanalyse of training boeken
    Wetsuittest, zwemanalyse of training boeken

    Wetsuit testen in ons eigen zwembad in de winkel
    De meeste georganiseerde wetsuit testdagen zijn massale bijeenkomsten, geen oog voor het individu. Bij ons beginnen we de test met een kop thee of koffie en bepalen in een sessie…

Afspraak maken voor advies en wetsuittest

Voor een advies over wetsuits en een wetsuittest blijven wij werken op afspraak. Klik hier om een afspraak te maken.

We werken met tijdvakken van 1 uur. Zo kunnen we gedurende de dag een goede planning maken zodat er voldoende tijd voor jou is om je goed advies te geven en je genoeg tijd hebt om te passen en te testen. Uiteraard gelden de regels van het RIVM tijdens tijdens de afspraak. Mocht je klachten hebben ookal zijn deze mild of ben je niet fit op de dag van de afspraak, kom dan niet naar de afspraak. 

Kosten wetsuit testen
De kosten voor de wetsuittest zijn zonder aankoop € 25,00. Wanneer je tot aanschaf overgaat betaal je uiteraard geen testkosten.

Wat neemt je mee naar de wetsuittest.
1. Je zwembroek / badpak zodat je deze kunt dragen onder het wetsuit.  
2. Een handdoek om je na de wetsuit test mee af te drogen.
3. Je zwembril en badmuts.

Wetsuit testen in ons eigen zwembad in de winkel
De meeste georganiseerde wetsuit testdagen zijn massale bijeenkomsten, geen oog voor het individu. Bij ons beginnen we de test met een kop thee of koffie en bepalen in een sessie van ongeveer 1 uur welk wetsuit bij jou past. Je gaat gegarandeerd met een fijn product naar huis. Bovendien leveren we de service en de garanties die bij een winkel horen. In onze winkel test je een wetsuit van jouw keuze in ons nieuwe tegenstroom zwembad. Het bad zit boordevol camera's en wanneer je dat wenst bekijken we ook samen nog even kort je zwemtechniek. 


Afspraak maken voor het shoppen in de winkel: 

Voor een shop afspraak kun je nu zonder afspraak bij ons binnen lopen.  Wij ontvangen één klant per 25 vierkante meter. Voor onze winkel betekent dit 12 klanten per tijdslot. Met deze afspraken kunnen wij met gemak 1,5 meter afstand van elkaar houden en is de veiligheid ruim voldoende. Wij vragen je om tijdens de afspraak alle geldende Corona-maatregelen in acht te nemen en zoveel als mogelijk alleen te komen.

Kom je van ver en je wilt graag een advies wil over je schoenen, badkleding etc. Dan kan je natuurlijk altijd een afspraak maken. 
Klik  dan hier om een afspraak te maken.
       

© 2012 - 2021 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel