Sorteer op
  • Afspraak maken
    Afspraak maken

    Wat leuk dat je langs wilt komen! Wij helpen je graag op weg met het maken van de juiste keuze van trainingsmaterialen, badkleding, wetsuits, hardloopschoenen, zwemtrainingen en sportbegeleiding.

    Afspraak maken winkel.
    Als je…

Langskomen? Plan een afspraak voor winkel bezoek, wetsuittest, zwemtraining en sportbegeleiding.

Klik hier om een afspraak te maken.

We werken met tijdvakken van 1 uur. Zo kunnen we gedurende de dag een goede planning maken zodat er voldoende tijd voor jou is om je goed advies te geven en je genoeg tijd hebt om te passen en te testen. Uiteraard gelden de regels van het RIVM tijdens tijdens de afspraak. Mocht je klachten hebben ookal zijn deze mild of ben je niet fit op de dag van de afspraak, kom dan niet naar de afspraak. 
 

Zwemtraining, advies & wetsuit testen in ons eigen zwembad in de winkel
De meeste georganiseerde wetsuit testdagen zijn massale bijeenkomsten, geen oog voor het individu. Bij ons beginnen we de test met een kop thee of koffie en bepalen in een sessie van ongeveer 1 uur welk wetsuit bij jou past. Je gaat gegarandeerd met een fijn product naar huis. Bovendien leveren we de service en de garanties die bij een winkel horen. In onze winkel test je een wetsuit van jouw keuze in ons nieuwe tegenstroom zwembad. Het bad zit boordevol camera's en wanneer je dat wenst bekijken we ook samen nog even kort je zwemtechniek. 


Afspraak maken voor het shoppen in de winkel: 
Voor een shop afspraak maak je eenvoudig een online een afspraak. Bellen of mailen om een afspraak te maken kan ook. Wij vragen je om tijdens de afspraak alle geldende Corona-maatregelen in acht te nemen en zoveel als mogelijk alleen te komen.


       

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel