0 producten
Geen producten gevonden

Wil jij eindelijk eens de juiste zwemtechniekaanwijzingen ontvangen om een betere zwemmer te worden? Niet te ingewikkeld maar op je eigen niveau? In een 1 op 1 situatie (Covid-19 proof) in ons eigen zwembad kunnen wij jou helpen. Leer en verbeter je zwemtechniek onder begeleiding van een van onze zwemcoaches. Wij helpen je graag om van jou een betere zwemmer en/of triatleet te maken.

-part-

PLACEHOLDER TEKST

-boxtext-

-usp-

1 x 50 minuten sessie

-usp-

Zwemcoach

-usp-

Ondersteunende live videobeelden

-usp-

Direct feedback door 2 bodemspiegels

-usp-

Zwemtechniek analyse

-usp-

Eenmalig 10% korting op een product naar keuze

-usp-

Cadeautip! Leuk om te geven of te krijgen  

-usp-

-boxtext-

-usp-

4 x 50 minuten sessie

-usp-

Vaste zwemcoach

-usp-

Ondersteunende live videobeelden

-usp-

Direct feedback door 2 bodemspiegels

-usp-

Zwemtechniek analyse

-usp-

Techniek verbeteren

-usp-

Eenmalig 15% korting op een product naar keuze

-usp-

-boxtext-

-usp-

12 x 50 minuten sessie

-usp-

Vaste zwemcoach

-usp-

Ondersteunende live videobeelden

-usp-

Direct feedback door 2 bodemspiegels

-usp-

Zwemtechniek analyse

-usp-

Specifieke zwemtechniek oefeningen

-usp-

Effectief en efficiënt zwemmen

-usp-

Eenmalig 15% korting op je gehele aankoopbon in de winkel

-usp-

-part-

Geef een SwimSmart Training cadeau  

Wil jij iemand blij maken met een sportief en origineel cadeau? Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een SwimSmart Training! Je zwemt in een uniek tegenstroomzwembad waarbij je ervaart hoe efficiënt je kunt zwemmen met persoonlijke begeleiding. We passen ons aan en elk denkbaar niveau en maken het tot een feestje voor elke deelnemer. Mail of bel ons voor de mogelijkheden.

Wat gaan we doen

We beginnen met een lekker bakje Brabantse koffie of thee waarbij je kennis maakt met de trainer. Na een korte introductie gaan we direct aan de slag. Tijdens de SwimSmart Training kijk je samen met een trainer 50 minuten naar je zwemtechniek. De 4 camera’s die ingebouwd zijn in het zwembad monitoren jouw techniek en met 2 bodemspiegels ontvang je direct visuele feedback van jouw bewegingen! De videobeelden worden in de training gebruikt om je techniek te analyseren, aanwijzingen en verbeteringen te realiseren. De sessie zal naar niveau van de zwemmer afgestemd worden.

-part-

-image-

Het zwembad

Je zwemt in tegenstroomzwembad met een brede stroming van 60cm breed. De meest professionele variant met een uniek stromingssysteem. Inlaat en afzuiging van het water aan het wateroppervlak. Dat hebben niet veel zwembaden! Door de gelijkmatige stroming lig je heel natuurlijk in het water. Geen onderwater afzuiging zoals bij de meeste tegenstroomzwembaden wat je houding in het water behoorlijk beïnvloed. Zo natuurlijk mogelijk gelijkend op buitenwaterzwemmen. Je zwemt geen baantjes en maakt geen keerpunten zoals je dat tijdens je eigen zwemtraining doet. Door de zwemmachine blijf je nagenoeg op dezelfde positie in het water liggen. De zwemmachine wordt namelijk afgesteld op jouw zwemsnelheid. De trainer stemt iedere keer de juiste snelheid af om de zwemtechniek training goed te volbrengen. De snelheden van de zwemmachine zijn instelbaar tussen 10 min en 52 sec per 100m. Dus geen zorgen dat het je snel of te langzaam gaat.Bovendien zit dit zwembad bomvol camera's die op allerlei posities zijn in te zetten. Maar liefst 4 vaste camera's monitoren jouw techniek, boven en onder water.  En een losse, mobiele camera op de kant. Dus geen Gopro's meer die je zelf ook kunt inzetten. Beelden worden automatisch opgenomen bij beweging van een zwemmer. Op de bodem 2 spiegels, een bodem en een front view exemplaar. Directe visuele feedback van jouw bewegingen! Het allerbelangrijkste is dat je tijdens je training meteen kan meekijken op een groot scherm wat je vorderingen zijn of de punten waarop je je kunt verbeteren. Zo gaan we stap voor stap door je techniek heen en zul je zien dat je met je investering van 1 of 2 zwemtrainingen vaak al meer vooruitgang boekt dan de groepslessen die worden aangeboden waarbij je na 10 trainingen in totaal nog geen uur aandacht hebt ontvangen van je begeleider.

-image-

Hoe werken de SwimSmart Trainingen?

De trainingen zijn beschikbaar op werkdagen van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur. Ook in de avonduren is er beschikbaarheid op dinsdagavond van 17.00 – 20.30 uur. Een training sessie duurt 50 minuten en is toegankelijk voor één persoon per trainer.
Tijdens de SwimSmart Trainingen worden er live videobeelden gemaakt en deze worden tijdens de trainingssessie direct met je besproken. Deze videobeelden zorgen ervoor dat je direct ziet wat je doet. Met de feedback en tips ga je tijdens deze training direct aan de slag. De oefeningen en tips die je bij de trainingssessies ontvangt, kun je tijdens je eigen trainingen toepassen waardoor je weer op weg geholpen bent om technisch beter te gaan zwemmen.

Met SwimSmart Trainingen zwem je op een dag en tijdstip wat jou het beste past en ga je aan de slag met één van onze trainers. Er is geen minimale leeftijd verbonden aan de trainingen. We geven trainingen aan 9 jarigen talentvolle zwemmers en hoog bejaarde sporters. Ben je jonger dan 18 jaar is het wenselijk dit onder begeleiding van een ouder, voogd of meerderjarige trainer te doen. Ben je niet bekend met ons concept, wil je eigenlijk veel meer trainingen? Start dan met SwimSmart Training 1. Je boekt 1 sessie van 50 minuten om kennis te maken met ons en tegelijktijdig je zwemtechniek te laten analyseren. Wij geven je na de sessie een vrijblijvend advies welk trainingen het beste bij je aansluiten. Het tarief wordt dan verrekend met je uiteindelijk keuze. Zo betaal je altijd de best mogelijke prijs voor je trainingen. Om deze training te volgen is het wel van belang zwemvaardig te zijn. Het enige wat nodig is, is dat je minimaal in het bezit bent van zwemdiploma A.

-image-

-part-

Alle niveaus

Wij zijn er voor elk niveau zwemmer. Van startende borstcrawl zwemmer naar verbetering van je borstcrawl en zelfs als je op internationaal niveau steeds het eerste groepje mist willen wij proberen om jou de laatste zet te geven zodat dit wel gaat lukken. Elk niveau is bij ons welkom. Het enige wat echt nodig is, is dat je minimaal in het bezit bent van zwemdiploma A. Om te trainen is het wel van belang om gezond te zijn, conditioneel belastbaar. Overweeg ook eens een sportkeuring te ondergaan als je al langer niet fanatiek gesport hebt.

-part-

-image-

Vaste trainer

Vanaf SwimSmart Training 4 krijg je een vaste trainer. Werken met een vast trainer zorgt ervoor dat je de beste resultaten boekt. Tijdens je training nemen we de tijd en is er aandacht voor jou zwemtechniek en vragen. In het uiterste geval bij ziekte van je trainer of bij het omboeken naar andere tijdstippen kunnen we je voorstellen om eens met een ander trainer samen te werken.

Onze coaches

Zwemmen is onze passie! Dit brengen we graag aan je over. Onko, onze hoofdcoach zwemmen heeft een achtergrond als elite zwemmer in de zwemsport en ervaring als coach in de nationale en internationale zwem- en triatlonwereld. Samen met zijn team zwemtrainers, die door hem zijn opgeleid en geschoold, verzorgen ze de zwemtrainingen volgens hetzelfde concept en gedachtengoed. Zij hebben jarenlange ervaring en kennis opgedaan waardoor zij jou goed kunnen begeleiden om je persoonlijke doelen efficiënt en gemakkelijk te behalen. Onze coaches zijn professioneel, gedreven en enthousiast en houden van zwemmen! Ze helpen je graag vooruit zodat jij plezier ervaart door de door jouw gekozen Swim Smart Trainingen.

-part-

Wat heb je nodig tijdens de training

Het ligt eraan voor welk pakket je kiest. Tijdens de SwimSmart Trainingen 4 en 12 werken wij met diverse trainingsmaterialen. Door gebruik te maken van de juiste trainingsmaterialen tijdens de training, haal je het maximale uit je ademhaling, zwemtechniek, slaglengte, beenslag en natuurlijk je rompstabiliteit. Je hoeft niet direct alle trainingsmaterialen aan te schaffen. De volgende materialen heb je altijd nodig en horen bij de basisuitrusting van een zwemmer. Tijdens onze trainingen maak je veel gebruik van onderstaande materialen.

 • Badpak
 • Zwembroek
 • Zwembril & gratis badmuts Triathlonwinkel
 • Zwemplank
 • Zoomers
 • Frontsnorkel                                                                                                                                                                                                                                                       


Bezit je deze materialen nog niet ? Dan geven wij je graag advies om de juiste trainingsmaterialen te kiezen die voor jouw op dat moment zinvol zijn om aan te schaffen. In onze winkel in Uden zijn alle materialen aanwezig om een goede keuze te maken. Zo koop je die materialen die je ook echt gaat gebruiken en kun je op een later moment andere materialen bij kopen. Andere trainingsmaterialen die je kunnen ondersteunen vind je hieronder. Twijfel je? Vraag bij ons advies. Wij helpen je graag verder.
- Paddles
- Drink bidon
- Badslippers
- Neusklem
- Meshbag
- Zwembrillendoosje

-part-

 PLAHOLDER

 

-box-

SwimSmart Training 1

Je boekt 1 sessie om kennis te maken met ons en tegelijktijdig je zwemtechniek te laten analyseren aan de hand van ondersteunende live videobeelden en 2 bodemspiegels. De videobeelden worden in de training gebruikt om je techniek te analyseren, aanwijzingen en verbeteringen te realiseren. In 50 minuten krijgen we vaak meer gedaan dan 3-4 zwemtrainingen in een groep. Om deze training te boeken is het wel van belang zwemvaardig te zijn. Het enige wat nodig is, is dat je minimaal in het bezit bent van zwemdiploma A.

-boxpartimage-

-boxpart-

 

Voor wie geschikt?

De SwimSmart Training is geschikt voor iedereen! Wedstrijdatleten uit de zwemsport. Triatleten die op het punt staan te beginnen aan de sport. Doorgewinterde age groupers die eindelijk eens wat met hun techniek willen doen. Elite atleten die de Olympische Spelen willen halen maar ook buitenwaterzwemmers die enkel zwemmen voor hun plezier en geen competitiedrang hebben. Vaak is hun wens om naast schoolslag ook eens borstcrawl te leren. We helpen iedereen! Een Swim Smart Training of een reeks aan lessen is uitermate geschikt als cadeau. We worstelen altijd met originele ideeën voor cadeaus. Wij weten zeker dat elke zwemmer zo’n cadeau zal waarderen en waarschijnlijk zelf meer trainingen zal bijboeken. Wij weten zeker dat je enthousiast wordt!

 

Heb je vragen over welke trainingen bij je passen of wil met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

-boxpart-


Voorwaarden

 • 1 zwemtechniek sessie van 50 minuten.
 • Voldoende zwemvaardigheid, minimaal in het bezit van zwemdiploma A.
 • Sessie annuleren: kosteloos tot 24 uur voor aanvang sessie.
 • Sessie vervalt bij afzegging binnen 24 uur voor het vast gestelde tijdstip. Deze sessie wordt dan in rekening gebracht.
 • Onder de 18 jaar met bezoek van ouder/voogd/trainer.
 • Geldigheid: 6 weken geldig na aankoopdatum.
 • Aankoop kan niet worden gerestitueerd.
 • Eenmalig 10% korting op 1 product naar keuze in de Triathlonwinkel.

-box-

SwimSmart Training 4

Dit is een pakket van 4 zwem techniek trainingen om aan de slag te gaan met je borstcrawltechniek. Na een korte zwem introductie bekijk je samen met de trainer de videobeelden en bepaal je samen aan welke bouwsteen van de zwemtechniek je wilt verbeteren. Je wordt in 4 sessies verdeeld over 4 x 50 minuten door een enthousiaste vaste trainer begeleidt. Bij elke zwem sessie ontvang je door de ondersteunende live videobeelden en de 2 bodemspiegels directe visuele feedback. Samen met de trainer bespreek je deze beelden en krijg je tijdens elke zwem sessie specifieke techniekoefeningen aangeboden die bij je zwemniveau passen.

-boxpartimage-

-boxpart-

 

-boxpartimage-

 

Starten

Als je start met deze SwimSmart Training 4 is ons advies om hiernaast minimaal 1 zwemtraining per week zelf te doen zodat je wat je leert tijdens de training kan toepassen in de praktijk. Op deze manier maak je vorderingen en kun je bij de volgende training je vorderingen en/of vragen bespreken met de trainer. Om deze training te boeken is het wel van belang zwemvaardig te zijn. Het enige wat nodig is om te starten met deze training, is dat je minimaal in het bezit bent van zwemdiploma A.

-boxpart-

 

Voor wie geschikt?

De SwimSmart Training 4 is geschikt voor alle enthousiaste zwemmers en triatleten. Je kunt trainingen als voorbereiding/ondersteuning van je eigen zwemtrainingen gebruiken. Ook zijn de trainingen geschikt als beginnende, geoefende maar zeker ook voor de gevorderde zwemmers die meer uit zijn/haar zwemvaardigheid willen halen. Loop je vast met je zwemtechniek en/of wil je meer uit je zwemtraining halen? Boek dan deze SwimSmart Training 4! Zeker ook leuk om cadeau te geven.

 

Heb je vragen over welke trainingen bij je passen of wil met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Voorwaarden

 • 4 zwemtechniek sessies van 50 minuten per sessie.
 • Voldoende zwemvaardigheid, minimaal in het bezit van zwemdiploma A.
 • Sessie annuleren: kosteloos tot 24 uur voor aanvang sessie.
 • Sessie vervalt bij afzegging binnen 24 uur voor het vast gestelde tijdstip. Deze sessie wordt dan in rekening gebracht.
 • Onder de 18 jaar met bezoek van ouder/voogd/trainer.
 • Vaste trainer.
 • Mogelijkheid om 1 keer (4 sessies) te annuleren/verzetten.
 • Er kan maar 1 sessie per dag geboekt worden.
 • Geldigheid: 3 maanden geldig na aankoopdatum.
 • Aankoop kan niet worden gerestitueerd.
 • Eenmalig 15% korting op je gehele aankoopbon in de winkel bij Triathlonwinkel.

-box-

SwimSmart Training 12

De SwimSmart Trainingen is een pakket van 12 trainingen om de borstcrawltechniek aan te leren en/of te verbeteren. Deze 12 sessies plannen we vaak in overleg. De eerste training boek je via de boekingsagenda of je belt even met ons om de data af te stemmen. Samen bekijken we welke intensiteit goed bij je past qua werk/school en sport. De voorkeur heeft het om elke week of om de 2 weken een sessie in te plannen. Elke sessie wordt afgestemd op het niveau van de zwemmer.

-boxpartimage-

 

-boxpart-

-boxpartimage-

De 5 bouwstenen waarmee we aan de slag gaan

Bij elke sessie bespreken we even kort door hoe je eigen zwemtrainingen zijn verlopen en of er nog bijzonderheden zijn die van belang zijn om mee te nemen bij de volgende sessie. Tijdens deze trainingen staan de volgende 5 bouwstenen waarmee je aan de slag gaat centraal.

1. Ligging/houding in het water

2. Beenslag

3. Armslag

4. Ademhaling

5. Combinatie

-boxpart- 

Je wordt 12 x 50 minuten door een enthousiaste vaste trainer begeleidt waarbij zwemtechniek voorop staat. Bij elke zwem sessie wordt ondersteunend door live videobeelden en 2 bodemspiegels voor directe visuele feedback in het water. Samen met de trainer bespreek je deze beelden en krijg je tijdens je training specifieke techniekoefeningen aangeboden die bij je zwemniveau passen.

 

Starten

Als je start met deze SwimSmart Training 12 is ons advies om hiernaast minimaal 1 zwemtraining per week zelf te doen zodat je wat je leert tijdens de training kan toepassen in de praktijk. Op deze manier maak je vorderingen en kun je bij de volgende training je vorderingen en/of vragen bespreken met de trainer. Om deze training te boeken is het wel van belang zwemvaardig te zijn en dat je tijd reserveert in je waarschijnlijk alle drukke agenda. Het enige wat nodig is om te starten met de training, is dat je minimaal in het bezit bent van zwemdiploma A.

 

Voor wie geschikt?

De SwimSmart Training 12 is geschikt voor alle enthousiaste zwemmers en triatleten. Met de 12 sessies continueer je voor langere tijd een optimale ondersteuning om je zwemtechniek aan te leren of te verbeteren. Je kunt de SMT 12 trainingen als voorbereiding/ondersteuning van je eigen zwemtrainingen, openwaterzwemmen of Triathlon wedstrijd gebruiken. Ook zijn de trainingen geschikt als beginnende, geoefende maar ook voor de gevorderde zwemmers die meer uit zijn/haar zwemvaardigheid willen halen. Ben je op zoek naar efficiënte en optimale ondersteuning voor je zwemtechniek om beter en daardoor sneller te zwemmen? Boek dan deze Swim Smart Training 12!

-boxpart-

 

Heb je vragen over welke trainingen bij je passen of wil met ons in contact komen? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Voorwaarden

 • 4 zwemtechniek sessies van 50 minuten per sessie.
 • Voldoende zwemvaardigheid, minimaal in het bezit van zwemdiploma A.
 • Sessie annuleren: kosteloos tot 24 uur voor aanvang sessie.
 • Sessie vervalt bij afzegging binnen 24 uur voor het vast gestelde tijdstip. Deze sessie wordt dan in rekening gebracht.
 • Onder de 18 jaar met bezoek van ouder/voogd/trainer.
 • Vaste trainer.
 • Mogelijkheid om 1 keer (4 sessies) te annuleren/verzetten.
 • Er kan maar 1 sessie per dag geboekt worden.
 • Geldigheid: 3 maanden geldig na aankoopdatum.
 • Aankoop kan niet worden gerestitueerd.
 • Eenmalig 15% korting op je gehele aankoopbon in de winkel bij Triathlonwinkel.

 

Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Of meld je hier aan
Wensenlijst
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Taal & Valuta
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »