Badpakken van het zwemmerk ARENA, nummer 1 van Nederland!

Badpakken zijn weer helemaal hot! Een badpak zit vaak net iets comfortabeler dan een bikini, waardoor ook jij je prettig voelt in en om het water.
De badpakken van Arena  zitten altijd lekker.  De badpakken die Triathlonwinkel verkoopt hebben het MaxLife en MaxFit materiaal. 

Ga je voor een badpak van MaxFit materiaal, dan voel je je één met het water. Dankzij de hoge elasticiteit en de enorme zachtheid van de stof zit een sport badpak van dit materiaal perfect. Daarnaast ben je met een sport badpak van MaxFit verzekerd van maximaal comfort, een perfecte pasvorm en totale bewegingsvrijheid in het water. Kies je een sport badpak van MaxLife materiaal, dan kun je optimaal genieten van het gevoel van dit kwalitatief hoogwaardige, Italiaanse materiaal. MaxLife is extreem duurzaam, sneldrogend en veerkrachtig, waardoor het ideaal is voor intensief gebruik. Welk badpak je ook kiest, je kunt ervan op aan dat alle Arena badpakken 100% chloor- en UV-bestendig zijn, waardoor je er lang van kunt genieten.

Hoe heb je het langste plezier van je badpak?
Om zo lang mogelijk te genieten van je  badkleding, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Wij raden je aan onderstaande instructies op te volgen: Spoel je sport badpak na het zwemmen uit met koud kraanwater. Laat je natte badpak niet in je zwemtas zitten dan kan het gaan 'verstikken' en vies gaan ruiken. Droog je sport badpak niet door hem in direct zonlicht op te hangen of op de verwamring te drogen. Was je badpak met de hand, in koud water, niet uitwringen en laat hem aan de lucht drogen.

Tips van ons:
Vermijd ruwe oppervlakten zoals glijbanen, stenenmuurtjes etc. De badkleding heeft daaraltijd van te lijden en kan door de verwrijving gaan pillen.

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel