Triathlonwinkel, een triathlon- en zwemspeciaalzaak in Uden. De winkel, centraal gelegen in de driehoek Noord-Brabant, Limburg en Gelderland, is gespecialiseerd in Triathlon en zwemmen en verkoopt alleen maar artikelen die hieraan gerelateerd zijn. Triathlonwinkel.nl is een online en offline winkel opgericht door mensen met een hart voor  de zwem- en triathlonsport. Ons doel is om klantvriendelijkheid, advies en service naar een ander niveau te tillen. 

Vanaf de snelweg  A50 afslag Zeeland/Uden centrum vanuit Eindhoven, Den Bosch, Oss en Nijmegen sta je binnen 3 minuten in de winkel. En wat helemaal uniek is: in de winkel staat een 'tegenstroom zwembad', waarin wetsuits getest kunnen worden! Het zwembad zit vol met camera's die je zwemtechniek vastleggen. Er is altijd wel wat tijd om je even te voorzien van een handige techniektip.

Advies 
Zoals gezegd staan persoonlijke aandacht en een goed, eerlijk advies centraal bij ons. Wil je bijvoorbeeld een wetsuit of trisuit aanschaffen of advies over een zwembril of wedstrijdzwempak? Dan helpen wij je graag! Kom langs in de winkel in Uden of maak
geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze productspecialisten. Kun je niet wachten lees dan hieronder alle informatie over wetsuit, trisuits, wedstrijdpakken, badmutsen, zwembrillen. 

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel