HUUB Wetsuit Agilis Jonny Silver LE Heren + gratis TT tas
849,95
Niet op voorraad
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Gratis verzending in NL vanaf € 99,-
  • 400 m2 winkel in Uden
  • Test je wetsuit voordat je koopt in ons zwembad
kenmerk balkjes triathlonwinkel
Kunnen wij je ergens mee helpen?
Onze experts staan voor je klaar!
Kom eens langs: Openingstijden
Product informatie
Beschrijving

HUUB Wetsuit Agilis Zilver/Brons Heren, Limited edition 2021, met gratis HUUB TT tas!


Dit HUUB wetsuit voor heren ziler/brons is het ultieme Agilis triatlon wetsuit van het merk HUUB. Een Brownlee limited edition wetsuit, het wetsuit voor topprestaties! Dankzij de inbreng van Alistair, Jonny en professor Huub Toussaint kunnen we nu met een gerust hart zeggen dat er geen sneller wetsuit is. Dit is waar de triatleet op heeft gewacht, een wetsuit zonder compromissen voor je wedstrijddag. Dit HUUB Agilis wetsuit is echt een prachtig stuk uitrusting om in te zwemmen. Simpel maar ongelooflijk effectief vol met technologieën die niet te zien zijn, maar zoals we zeggen, "het is wat je niet ziet dat je sneller maakt".

Dit Agilis wetsuit voor mannen vertegenwoordigen de kleuren van de medailles die Alistair en Jonny wonnen in 20212 Londen en 2016 Rio Olympische triahlon. Het is nu het derde jaar sinds de invoering van het Agilis wetsuit, en het zou een vrij standaard jaar worden totdat 2020 en Covid-19 2021 in een Olympisch jaar veranderden.
Het triathlonmerk HUUB wilde deze bijzondere prestaties van de Brownlee broertjes; Ali en Jonny tijdens de laatste twee Olympische Spelen vieren met deze Limited Edition. Het traithlonmerk HUUB is trots op hun samenwerking met de Brownlee broertjes, dit nieuwe Agilis wetsuit; Agilis wetsuit zilver/brons. Dit wetsuit is een eerbetoon aan de zilveren en bronzen medailles van Jonny.

Beperkte oplage OP=OP
Dit prachtige HUUB Agilis wetsuit ziler/brons voor heren heeft een beperkte oplage tot 5 stuks per maat en OP=OP. Het wetsuit heeft dezelfde high-end prestaties, hydrodynamische kennis en vakkundig ontwerp als het huidige HUUB Agilis wetsuit. Het enige verschil is het kleur gebruikt; ZILVER en BRONS en de gratis TT tas ter waarde van € 119,90.

Het HUUB wetsuit Agilis is een topwetsuit zonder consessies dankzij de inbreng van de topathleten Ali en Jonny. Als je zwemt voelt het alsof je geen wetsuit draagt gedurende de volledige catch, trek- en duw fase van je armslag. Dit wetsuit geeft je enorme vrijheid rondom je schouders en je heupen en benen liggen goed hoog op het water waardoor je lichaamspositie in het water optimaal wordt.

Dit HUUB wetsuit Agilis wordt geleverd in een gratis HUUB TT tas.
Omdat dit HUUB wetsuit een exclusieve verzamelaarseditie is, wordt het HUUB Agilis Wetsuit Gold geleverd in een bijpassende TT Tas, passend bij je Gold of Silver & Bronze Agilis. De premium TT tas (Transition Three) van HUUB heeft een vak voor alles wat je maar kunt bedenken, of het nu wedstrijddag of een trainingsdag is, in het zwembad of op de baan, de enorme inhoud van 40 liter van de TT bag kan het aan. 

Hoe kies je de juiste maat wetsuit?

Lengte en gewicht zijn belangrijke factoren die o.a. de maat bepalen. Verder kijk je ook naar je lichaamsbouw en type wetsuit wat past bij je zwemstijl. Deze 4 samen bepalen de maat. Ons advies is bij twijfel een maat groter te kiezen. Je wetsuit passen in de winkel voorkomt dat je een niet lekker passend wetsuit koopt. Bij Triathlonwinkel krijg je altijd een goed advies & tips over het o.a. aantrekken en gebruik van een wetsuit. Tijdens de lockdown lukt dat nu niet maar daar hebben we een oplossing voor.

Afspraak maken voor een wetsuittest in de winkel; maak hier de afspraak.
Voor een wetsuittest werken wij werken met tijdvakken van 1 uur. Zo kunnen we gedurende de dag een goede planning maken zodat er voldoende tijd en spreiding van het aantal personen in de winkel is gewaarborgd. Uiteraard gelden de regels van het RIVM tijdens tijdens de afspraak. 

De HUUB Brownlee Agilis LE wetsuit goud heren en TOP wetsuit om in te zwemmen
Voor het soepele neopreen ontzettend het gevoel van ontzettend veel vrijheid rondom je  schouders, dit is echt heel prettig. Omdat het drijfvermogen in dit HUUB Agilis wetsuit erg mooi verdeeld is over bovenbeen, heup en onderrug wordt de natuurlijke houding van een zwemmer bijzonder goed ondersteund. Je wordt in een ideale positie gemanoeuvreerd wanneer je niet vanuit jezelf die houding hebt. Wanneer je een goede lichaamshouding in het water hebt door je zwemtrainingen wordt je niet ineens in een gekke positie gedwongen zoals je soms bij wetsuits tegen komt.

Voor wie is het wetsuit geschikt
Het wetsuit is voor een breed publiek toegankelijk. Met name in Sprint, Kwart, Olympisch en halve triathlons heb je veel plezier van dit wetsuit. Wanneer je net wat meer ondersteuning nodig hebt is ons advies voor langere afstanden (meer dan 1500m ) niet kiezen voor dit wetsuit. Kies dan voor meer ondersteuning in bijvoorbeeld een HUUB Varman wetsuit.
Heb je die ondersteuning niet nodig dan kan je alle afstanden aan met dit wetsuit.

Veel topatleten in de wereld gebruiken dit wetsuit in ITU races. Sprint en Olympisch. Het mooie van dit HUUB wetsuit is dat je niks aan weerstand voelt in je schouders/armen, je een forse beenslag kan toepassen om bijvoorbeeld nog meer snelheid te ontwikkelen bij starts, boeirondingen en tussensprints. het drijfvermogen in het wetsuit is daarop toegepast. Supersnel in de wisselzone. Het gaat heel gemakkelijk uit en heeft natuurlijk ook weer het gepatenteerde break-away ritsluitsysteem.

Flexibel en zacht neopreen met veel vrijheid:
Dit HUUB wetsuit is mega flexibel in de schouders. Er wordt gebruik gemaakt van een methode, exclusief bij HUUB wetsuits, om de armen in een 90 graden stand tegen het wetsuit aan te monteren. “arms neutral”. Op deze slimme manier heb je nooit meer dan 90 graden stretch op je wetsuit en dus ervaar je enorme vrijheid. Veel minder vermoeidheid in de armen bij langere zwemtrainingen dan bij een ander wetsuit wat wordt veroorzaakt door weerstand van het materiaal rond de schouder. Uniek en wederom een geweldige innovatie door het merk HUUB, daar staan ze inmiddels bekend om.
Je hebt meer vrijheid dan bijvoorbeeld wetsuits met ultra dunne armen. Die dunne armen van 0,2 tot 1 mm hebben relatief weinig stretch, geen drijfvermogen, geen isolatie en is vaak een compensatie van het niet flexibel krijgen van wetsuits. HUUB lijkt daar door de constructie grip op te hebben.

Heerlijk zacht neopreen in de hals, geen benauwd gevoel meer in de hals. Er is geen naadje te vinden rondom de hals. Op de onderarmen en onderbenen aangenaam soepel neopreen wat gemakkelijk mee rekt bij het snel aan en uittrekken. Een simpele klus, mits wetsuit en lijf droog zijn.

De core stabiliteit:
De core stabiliteit van dit HUUB wetsuit voor heren is fenomenaal. Het wetsuit maakt echt een kano van je lijf en onder vermoeidheid drukt het wetsuit je nog steeds in de juiste positie. Het helpt je sneller te gaan en minder energie te gebruiken. Vals spelen heet dit! Maar zolang dit wordt toegestaan, maak er gebruik van. Je wordt beter zonder ervoor te trainen.

Het drijfvermogen van de HUUB Agilis:
In dit HUUB wetsuit is er slim gekozen om het drijfvermogen (+43 meer drijfvermogen dan conventioneel neopreen) op de bovenbenen aan de buitenzijde te plaatsen. Dit zorgt voor heel veel horizontale stabiliteit en wanneer het onderlijf teveel roteert wordt deze weer in de goede neutrale positie gedwongen. Dat scheelt je weer wat borstcrawlcursussen!

Veel wetsuits hebben op de onderbenen teveel drijfvermogen. Hierdoor komen de voeten te hoog in het water te liggen waardeer je geen balans beenslag meer kunt maken en meer in de lucht aan het spartelen bent. Je wordt een ongecontroleerde dobber.
Het HUUB Agilis wetsuit heeft een beperkt drijfvermogen op het onderbeen zodat die beenslag zorgt voor controle over je lijf en juist mega veel drijfvermogen rondom heup en bovenbeen. Sowieso worden de benen al meer gelift zodra de snelheid toeneemt.
Het evenwicht tussen drijfvermogen op de bovenbenen en onderbenen is voor 75% van alle beginners en 100% van de gevorderden ideaal te noemen.

Wetsuit testen in ons eigen zwembad in de winkel

Welkom om het wetsuit in onze winkel te testen. We hebben een zwembad voor je klaar staan met tegenstroom. Een unieke kans om je wetsuit met advies in de winkel te testen voordat je koopt. Op deze manier koop je met 100% zekerheid het beste materiaal wat bij jou past. Een wetsuittest kost € 25,- maar bij aankoop van een wetsuit vervallen deze kosten.

Afspraak maken voor een wetsuit test & advies

Heel verstandig om een wetsuit te testen voordat je koopt. Zo weet je zeker of een wetsuit past bij al je wensen. Onze adviseurs geven je o.a. tips en adviezen over de verschillende modellen wetsuits en welke wetsuit het meest geschikt is voor jou. Natuurlijk beantwoorden we ook al je vragen over veilig in buitenwater zwemmen. Een wetsuit test duurt ongeveer 1 uur. Mail naar info@triathlonwinkel voor een afspraak.

HUUB break-away ritssluiting
Natuurlijk is ook de HUUB break-away ritssluiting weer aanwezig om je zeer gemakkelijk in en uit je wetsuit te krijgen. 
Supersnel in de wisselzone. Het gaat heel gemakkelijk uit en heeft natuurlijk ook weer het gepatenteerde break-away ritsluitsysteem. Bekijk hieronder het filmpje.


Belangrijkste kenmerken:

  • Arms Neutral™ exclusieve en gepatenteerde technologie die een volledig ongeëvenaarde Rotational Freedom™ levert.
  • HUUB's exclusieve +43™ drijfvermogensschuim levert 43% meer drijfvermogen dan standaard neopreen.
  • Ontworpen met ontzettend veel input Alistair en Jonny Brownlee.
  • Hoogste kwaliteit neopreen.
  • Geperste nekrand voor draagcomfort.
  • Breakaway rits voor een hele snelle wissel.
  • Beperkte oplage beschikbaar; 500 stuks.
  • Exclusieve verzamelaarseditie
  • Gratis TT-BAG te rwaarde van € 119.90
  • Testen in ons zwembad is bij elke aankoop van een wetsuit een mooie optie!
  • Het wetsuit is beschikbaar vanaf eind februari / begin maart 2021.

Instructies aantrekken wetsuit
Lees hier het document wat je uitlegt hoe je een wetsuit moet aantrekken. In de winkel krijg je de juiste instructies maar soms wordt gekozen voor het passen in de thuissituatie. Wij gaan er van uit dat elke consument kennis neemt van deze instructies (ook op papier toegevoegd aan verzonden wetsuits via de webshop).
Eventuele ontstane schade bij het passen dien je te melden en het schadebedrag wordt verrekend met je aankoopbedrag bij eventuele retournering. 

Maattabel:
Onze eerste advies is als je overweegt een wetsuit te kopen, laat je dan goed adviseren. Koop nooit online zonder de juiste informatie en een goede passessie. In deze periode is het lastig de winkel te bezoeken maar we helpen je graag. Indien mogelijk plannen we een Corona proof passessie op jouw locatie! Vraag naar de mogelijkheden! Een service waarin we graag voorzien! #shoponwheels. Onze adviseurs helpen je graag via telefoon, chat of mail. 

EAN: 5060782861362

Specificaties
Drijfvermogen3:5
Flexibiliteit wetsuit5/5 sterren
Type mouwLange mouw
Positie ritsAchterzijde / Unieke breakaway ritssluiting
Geschikt voorTriathlon en buitenwater zwemmen
BijzonderhedenMet gratis TT bag ter waarde van €199,90
Reviews
(0)
1 star
0 reviews
2 stars
0 reviews
3 stars
0 reviews
4 stars
0 reviews
5 stars
0 reviews
Geen reviews gevonden
Menu
Mijn account
Registreren
Maak bestellen nóg makkelijker!
  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Registreren
Inloggen
Of meld je hier aan
Wensenlijst
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Schrijf je eigen review
HUUB Wetsuit Agilis Jonny Silver LE Heren + gratis TT tas
HUUB Wetsuit Agilis Jonny Silver LE Heren + gratis TT tas

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Strengths
Weakness
Taal & Valuta
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »