Kleurrijk en mooie felle kleuren. Dat is Funkita!

Kies je voor Funkita dan kies je voor kleurige badkleding met gave prints! Met deze zwemkleding val je zeker op in het zwembad. Niet alleen door de fantastische kleuren maar ook door de keuze van het materiaal en het model van de zwemkleding. De zwemkleding is buitengewoon bestand tegen chloor, pilt nauwelijks , voelt zeer prettig aan, en droogt snel.  Door de perfecte pasvorm sluit de trainingszwemkleding goed aan, geeft het voldoende bewegingsvrijheid en schuurt de zwemkleding niet tijdens het zwemmen.  De zwemkleding is uitermate geschikt voor alle zwemmers voor elk niveau en alle trainingen en wedstrijden.

De badpakken van Funkita hebben verschillende typen rugpanden namelijk:
- Diamondback
- Single Strap
- Strapped In
- Twisted

Hoe heb je het langste plezier van je badpak?
Om zo lang mogelijk te genieten van je  badkleding, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Wij raden je aan onderstaande instructies op te volgen: Spoel je sport badpak na het zwemmen uit met koud kraanwater. Laat je natte badpak niet in je zwemtas zitten dan kan het gaan 'verstikken' en vies gaan ruiken. Droog je sport badpak niet door hem in direct zonlicht op te hangen of op de verwamring te drogen. Was je badpak met de hand, in koud water, niet uitwringen en laat hem aan de lucht drogen.

Tips van ons:
Vermijd ruwe oppervlakten zoals glijbanen, stenenmuurtjes etc. De badkleding heeft daaraltijd van te lijden en kan door de verwrijving gaan pillen.

© 2012 - 2022 Triathlonwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel